– Ein del av Hardanger og Voss museum

– A part of Hardanger and Voss museum

Tradisjonsbakst

Felicitas Aga i sitt atelier i London

Dette kurset er no ferdig, men ta kontakt med line.iversen@hvm.museum.no om du har hug til å vera med på kurs i tradisjonsbaking!

 

 

I samarbeid med Vikebygd og Aga bygdekvinnelag inviterar me til kurs i tradisjonsbakst, krotakaker og flatbrød!

Kurset går over ca. 20 timer, fredag ettermiddag og laurdag/sundag, 10.-12. juni 2022, dels på Sagatun, dels i Agatunet.

Me skal bake både flatbrød og krotakaker, læra å laga deig, emne, krote, steikje på både takke og i vedfyrt omn 

Pris for kurset er kr. 2500,- (om du er medlem av Vikebygd og Aga bygdekvinnelag) får du 500,- i rabatt. Material/råvarer, kaffi/te og varme måltid laurdag og sundag er inkludert i prisen. 

Ta med forkle, skaut, kjevle og anna baksteutstyr om du har, og gjev lyd om du har ei takke du kan ta med. PÅMELDING til agatunet@hvm.museum.no innen 10.5.22, avmeldingsfrist 20.05.22. For info ring 944 96 984.

NB! Alle kursdeltakarar får høve til å vera med på bakst i Agatunet gjennom sommaren, for å øva seg og verta trygge i bakstefaget!

I Hardanger og Voss museum har me mange spanande kurs, se oversikt her.

X