Norsk English

Konsert med Margit Myhr og Erlend Apneseth

Agatunet

11.05.2013 15:00

Agatunet inviterer til konsert på sesongopninga laurdag 11. mai. Dei unge folkemusikarane Margit Myhr og Erlend Apneseth byr på song og felespel.

Margit Myhr frå Torpo i Hallingdal har dei siste åra studert ved Ole Bull Akademiet på Voss. Ho har erfaring frå ei rekke konsertar og undervisningsoppdrag, samt har sigrar frå både lokale og nasjonale tevlingar i både spel, song og dans.

Erlend Apneseth er ei framadstormande stjerne på folkemusikkhimmelen som i dag studerer folkemusikk ved Ole Bull Akademiet, og går i lære hos storspelaren Håkon Høgemo. Apneseth har vunne ei rekke prisar og stipend for musikken sin, mellom anna FURORE-stipendet og publikumsprisen under Sparebanken Sogn og Fjordane si kultursatsing i 2010, Grappas debutantpris og Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris. 

Konsertane i Agatunet vert arrangert i samarbeid med Hardanger folkemusikksamling og med støtte frå Norsk kulturråd.

Logo, Norsk kulturråd